Luuun Krabbesalat :)

krabbesalat

-Jeg bruker alltid kokosolje å steke med.

-Kokosoljen forandrer ikke egenskaper på høy varme som mange andre oljer har en tendens til å gjøre 🙂

Du trenger:

 Ett par ss kokosolje eller annen olje du foretrekker til steking

Solsikkekjerner

Gresskarkjerner

Pinjekjerner

Linfrø

Bladsalat

(Bruk den salaten du liker. Jeg gjorde det enkelt og kjøpte en pose på Meny. Middelhavsblanding. Rukkola er sikkert nydelig da den har en nøtteaktig smak)

Squash

Ett Krabbeskjell ( pr pers )

How-to-do-di, eller fremgangsmåte på norsk 🙂

-Skjær opp salaten og kutt opp squashen i biter som er lette å spise. Jeg foretrekker squashen i remser som du ser 🙂

-Brun først pinjekjernene og solsikkekjernene på medium pluss varme ( 5-6 på min koketopp)

-Slå deretter ned varmen ( 3-4 ), ha i squash og varm denne forsiktig så den blir litt myk.

-Skru så plata ned på veldig forsiktig varme, ( 2 hos meg ) og ha i salaten.

-Vend salaten fort ett par ganger og dra stekepannen av plata.

Den skal ikke ha mye varme, den skal bare bli, joda du gjettet riktig;- Luuuun 😉

-Ta frem Mr Krabbe, hell innholdet i skjellet oppi salaten og vend inn. Gjør gjerne litt ut av kloen. Den er jo dekorativ 🙂

( Mr Krabbe )

-Server mens salaten er luuuun, og spis før den blir kald. Altså; med EN-eneste gang! Hihihi 😉

mmmm 😉

_________________

-Til Dessert unner vi oss jordbær og blåbær i havremelk med en dæsj lønnesirup.

( namme-nammmm )

-eller en skive ananas:

 

Enjoy! 😉

PSSST: Helt til slutt….

-Denne oppskriften er en lest eller en mal om du vil.

-Du kan ha oppi det du selv måtte ønske. Liker du ikke krabbe kan du bruke fisk, fugl eller kjøtt  Jeg lagde denne med elgskav og krabbe en gang, bare elgskav en annen gang, laks er godt og kan du spise kylling er det sikkert nydelig.

-Er du allergisk mot noe tar du det ut, er det noe du elsker over alt på jord, hiver du det oppi ( Ja, ikke kjæresten, katten, favorittpleddet osv hihi 😉 Nøtter er sikkert nydelig. Cashew nøtter eller mandler for eksempel, og tåler du sitron, er det sikkert godt å klemme litt sitronsaft over for å få litt syre. Bruker du annen olje enn kokosolje, ( den kaldpressede organiske fra Meny som jeg bruker er litt søt ) gjør det seg nok med litt honning.

-Ikke vær redd for å eksprimintere. Bare å prøve seg frem! 😀

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s